✔ Hente i butikk kr. 0,-

✔ Bring Til-butikk-i-nærheten kr. 119,-

✔ Bring Hjem-på-døren kr. 139,-

✔ 2-6 bankdagers leveringstid*

*Vi reserverer oss for eventuelle forsinkelser hos transportøren forårsaket av høy pågang.

 
HENTE BUTIKK KR. 0,-

Når du legger inn bestillingen din i vår online-butikk, kan du velge å hente varene i vår butikk. Da betaler du ikke fraktomkostninger! Når bestillingen er klar til å bli hentet i butikken, får du en e-post med alle opplysninger inklusive ordrenummeret som du behøver for å hente pakken. Husk å ta med gyldig legitimasjon. 

 
HENTE PÅ BUTIKK I NÆRHETEN KR. 119,-

Hvis du velger å hente pakken din PÅ BUTIKK I NÆRHETEN, tilkommer det en fraktavgift på kr. 119,-. Pakken sendes til ditt nærmeste utleveringssted, styrt av postnummeret i leveringsadressen. Når du henter ut pakken din, må du oppgi kolli-ID-en du fikk tilsendt i e-posten eller i SMS-meldingen fra BRING. Husk å ta med gyldig legitimasjon.

 
✔  BRING - Hjem-på-døren kr. 139,-

✔  Leveringstid: 1-4 helgefrie hverdager

✔  Levering til din adresse

✔  Krever en folkeregistrert adresse, alternativt korrekt c/o adresse

✔  Fraktkostnad kr. 119,-

 

HJEMLEVERING:

Enighet om levering skjer gjennom å besvare den SMS-melding som sendes fra BRING. Levering skjer man-fre kl. 08.00-21.00 (visse avvikelser kan forekomme). Levert pakke kan ikke legges igjen ved port men må kontrolleres og kvitteres. Levering skjer kun til port og speditøren er ikke ansvarlig for at varer bæres opp til leilighetsdøren.

 

Om produktet får plass i postkassen så sendes den som brev.

 
TRANSPORT - VEKT:

Vår leveranseavtale med fraktselskapet Bring begrenses i utgangspunktet til 35 kg pr pakke som er ønsket til utleverings sted. Det er like vel mulig å få tilsend varen over 35 kg men da med bring til PALL frakt. Denne må da velges blant transport løsningene i "gå til kassen" og er en fast transport pris opp til 99 kg. Pakker over dette må meldes via epost til oss i butikken. Alternativet er å dele opp bestillinger i flere mindre pakker under 35kg.

UAVHENTEDE PAKKER

Du har to uker på deg til å hente ut pakken din som er levert til butikk i nærheten. Deretter sendes den tilbake til lageret vårt, og vi forbeholder oss retten til å debitere deg de faktiske returkostnadene.

Follow us on Facebook